‘’Dit alledaagse product is de grootste support voor elke moeder tijdens het geven van borstvoeding’

Ervaar je problemen bij het combineren van het geven van borstvoeding met je dagelijkse taken? Of voel je je vastgebonden aan de borstkolf?
Ontwerp zonder titel (10)
Ontwerp zonder titel (7)

BABY’S EERSTE LACH, MOEDERS GROOTSTE STEUN

In 2021 werden de handsfree borstkolven van Vulpes Goods BabyCare een musthave voor iedere moeder die borstvoeding wilt geven. Deze zeer populaire borstkolven zijn al meerdere keren uitverkocht geweest en bieden niet alleen gemak en comfort, maar ook de juiste ondersteuning die elke moeder verdient tijdens de prachtige reis van het moederschap. Met meer dan 150.000+ tevreden moeders, samenwerkingen met vroedvrouwen, lactatiedeskundigen en ziekenhuizen is Vulpes Goods BabyCare uitgegroeid tot een specialist in borstkolven en alles wat komt kijken bij het geven van borstvoeding. Ontdek de wereld van de kolvende moeder met dit life-changing product.

Ontwerp zonder titel (10)

ZEG VAARWEL TEGEN OUDERWETS KOLVEN

Ondervind je problemen met het geven van borstvoeding? Word je beperkt in je vrijheid tijdens het kolven of ben je al die vervelende draden zat? De handsfree borstkolven van Vulpes Goods maakt een eind aan oncomfortabel kolven. In tegenstelling tot andere kolven zijn de borstkolven van Vulpes Goods draadloos, compacter en stiller in gebruik en van alle gemakken voorzien. Met dank aan het unieke design zijn de borstkolven voor vrijwel iedere moeder geschikt. Ervaar zelf het comfort en gemak waar je al die tijd naar hebt verlangd.

Ontwerp zonder titel (11)

EEN KIJKJE IN DE INNOVATIEVE FEATURES

De borstkolven van Vulpes Goods BabyCare zijn niet zomaar kolven. Dankzij de allernieuwste technologie ervaren moeders een stijging in de melkproductie. Zo beschikken de borstkolven over anti-backflow waardoor er geen druppel kostbare moedermelk verloren gaat. Daarnaast zijn de borstkolven compact en licht van gewicht wat het comfortabeler maakt als moeder om te kolven in tegenstelling tot borstkolven met bedrading. Ten slot zijn de kolven stil in gebruik, waardoor je gerust altijd en overal kan kolven.

Ontwerp zonder titel (8)

VOEL JE ONTSPANNEN EN KOLF EFFECTIEVER

In tegenstelling tot ouderwetse borstkolven voelt 88% van de moeders zich meer comfortabel en ontspannen met de handsfree borstkolven én houden gemiddeld 2 uur per dag meer over voor andere taken. Deze schitterende resultaten zijn een gevolg van de compactheid, het gewicht, het hebben van vrije handen en het geringe geluid dat de handsfree borstkolven maken. Deze belangrijke factoren zijn de sleutel geweest tot de ontwikkeling van de borstkolven, met dank aan de feedback van moeders zoals jij.

Ontwerp zonder titel (9)

VERHOOG JE MELKPRODUCTIE

De borstkolven van Vulpes Goods BabyCare zijn niet zomaar kolven. Dankzij de allernieuwste technologie ervaart 95% van de moeders binnen de eerste vier weken een toename in de melkproductie. De hoogwaardige materialen, de persoonlijke klantenservice en de ondersteuning die je mag verwachten van Vulpes Goods geven jou als moeder het vertrouwen, tijd en ontspanning om je geliefde baby de verzorging te geven die het verdient!

BEWEZEN VOORDELEN, BEWEZEN RESULTATEN

95%

Ervaart een toename van melk productie in de eerste week

*Gebaseerd op een vier weken durend onafhankelijk klantenpanel

89%

Moeders houden gemiddeld 2 uur per dag over voor andere taken

*Gebaseerd op een vier weken durend onafhankelijk klantenpanel

88%

Voelt zich comfortabeler en meer ontspannen tijdens het kolven

*Gebaseerd op een vier weken durend onafhankelijk klantenpanel

Ready to change your life?

Ontdek onze draadloze, handsfree borstkolven