GRATIS VERZENDEN BINNEN NL & BE

DE DIERVRIENDELIJKE OPLOSSING TEGEN HET ONGEWENST BLAFFEN

30 DAGEN RETOUR TERMIJN

5/5 beoordelingen op 10.000 blije baasjes

Minder Blaf, Meer Geluk - Voor Jou en Je Hond!

Onze anti blaf apparatuur werkt met ultrasone geluid en/of trillingen dat niet schadelijk is voor honden, maar er wél voor zorgt dat je hond stopt met het vertonen van ongewenst gedrag of geblaf.

Diervriendelijke methode ontwikkelt met ervaren hondentrainers

Zonder schokken, 100% diervriendelijk!

Meerdere opties om je hond te corrigeren

Dé specialist in anti blaf apparatuur

WAAROM ANTI BLAFAPPARATUUR VAN VULPES?

001-pawprint

PROBLEEMOPLOSSEND

Nooit meer overmatig blaffen. Onze antiblafapparatuur biedt een directe oplossing voor een rustiger huis. Geen gedoe, gewoon resultaten.

002-bone

EENVOUDIG IN GEBRUIK

We hebben ervoor gezorgd dat onze antiblafapparatuur gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Met duidelijke instructies kun je binnen enkele minuten aan de slag.

003-dog-running

DIERVRIENDELIJK

Onze antiblafoplossing is zorgvuldig ontworpen met een diervriendelijke aanpak, zodat je viervoeter zich comfortabel voelt terwijl de rust wordt hersteld.

VIDEO OP LANDINGSPAGINA (8)

5/5 beoordelingen op 10.000 blije baasjes

MET EEN GERUST HART VAN HUIS!

Ons Anti Blaf Apparatuur staat voor het welzijn van je hond. Van pieptoon, trilling tot ultrasoon geluid met flitslichten, alles ontworpen om je hond op effectieve wijze te corrigeren.

Gekeurd en getest volgens Europese wet- en regelgeving

Geen pijn, geen stress - 100% diervriendelijk!

Voor iedere hond: intensiteitsniveaus en verschillende standen

Het ultieme apparaat tegen gedragsproblemen van je hond

VERTROUWD DOOR MEER DAN 10.000 BAASJES!

FAQ

Hoe werkt ons anti blafapparatuur?

Ons anti blaf apparatuur werkt doormiddel van ultrasone en/of trillingen. Het detecteert het blaffen van je hond en geeft een onhoorbaar ultrasoon geluid of trilling af, dat alleen door honden wordt opgevangen. Dit geluid of deze trilling leidt de hond af en moedigt positief gedrag aan.

Is het ultrasone geluid veilig voor mijn hond?

Ja, het ultrasone geluid is diervriendelijk en onschadelijk voor je hond. Het is ontworpen om de aandacht te trekken zonder enige vorm van fysieke of mentale schade te veroorzaken.

Kan ik de gevoeligheid van de antiblafband aanpassen?

Ja, onze antiblafbanden worden geleverd met instelbare gevoeligheidsniveaus, zodat je kunt aanpassen aan het blafgedrag van je hond. Zo wordt de correctie effectief afgestemd op individuele behoeften.

Hoe snel zie ik resultaten?

De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van de hond en zijn gedrag. Sommige honden reageren sneller dan andere. Consistent gebruik en geduld zijn meestal de sleutel tot succes.

Zal mijn hond gestrest raken door de antiblafband?

Nee, onze anti blafbanden zijn ontworpen om stressvrij te zijn voor honden. Het doel is om ongewenst blaffen om te zetten in positief gedrag zonder angst of stress te veroorzaken.

Kan ik de antiblafband dagelijks gebruiken?

Ja, ons anti blafapparatuur kan veilig dagelijks worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om af en toe een rustpauze in te lassen om ervoor te zorgen dat de hond niet afhankelijk wordt van de correctie.

Is de anti blafapparaat geschikt voor alle hondenrassen?

Onze anti blafapparatuur is geschikt voor alle hondenrassen en groottes. Het is echter altijd goed om de productinformatie te controleren om te zien welke anti blafapparatuur geschikt is voor jouw specifieke hondenras.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het product of als het niet lijkt te werken zoals verwacht?

We begrijpen dat het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Vulpes Goods® sta jij als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij je tot en met 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om het product te retourneren!

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 17.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun je deze de volgende werkdag verwachten. Bestellingen die tijdens het weekend worden geplaatst, worden op maandag verstuurd en kunnen op dinsdag worden geleverd. Houd er rekening mee dat dit geldt voor leveringen binnen Nederland. Voor meer informatie over verzending en levertijden kun je contact opnemen met onze klantenservice. We doen er alles aan om je bestelling snel en efficiënt bij je te krijgen, zodat je snel van de voordelen kunt genieten.