Gratis verzenden binnen NL & BE

Meer dan 10.000 moeders blij gemaakt met onze flessenwarmer!

30 dagen retour termijn

5/5 beoordelingen op 10.000 blije moeders

Altijd en overal de perfecte temperatuur voor melk binnen handbereik

Ontdek de vrijheid van onze draagbare flessenwarmer en maak elke reis met je kleintje comfortabel en warm.

Voed jouw kindje altijd en overal

Super snel opwarmen - slechts 3 minuten tot 40°C

Keuze uit 4 temperatuurniveaus (37°C, 40°C, 45°C, 50°C)

Waarom de flessenwarmer van Vulpes?

clock

SNEL & EFFICIËNT

Warmt melk op tot de perfecte temperatuur binnen slechts 3 minuten, zodat je kleintje nooit lang hoeft te wachten.

draadloss

DRAAGBAAR

Ontworpen voor onderweg – ideaal voor reizen, wandelingen of een dagje uit. Altijd de mogelijkheid om melk op te warmen, waar je ook bent.

001-gift-box-with-a-bow

PERFECT CADEAU

Een praktisch en doordacht cadeau voor nieuwe ouders – maak hun leven gemakkelijker en comfortabeler.

VIDEO OP LANDINGSPAGINA (6)

5/5 beoordelingen op 10.000 blije moeders

Geen Gedoe met Draden bij onze Elektrische Borstkolven!

Ontdek het ultieme comfort en gemak, waar je ook bent

USB-Oplaadbaar

Inclusief nachtlampje voor gebruik in het donker

Inclusief 5 adapters voor alle soorten babyflessen

De specialist in babycare

Vertrouwd door meer dan 1000 vrouwen

FAQ

Wat is een draadloze elektrische borstkolf?

Een draadloze elektrische borstkolf is een borstkolfapparaat dat werkt zonder snoeren of draden. Het maakt gebruik van batterijen of oplaadbare batterijen om de kolfmotor van stroom te voorzien, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het kolven.

Wat onderscheid de kolven van elkaar?

Borstkolf
Dit is het instapmodel en heeft de grootste opvangbak (240ML). Met een massagemodus en 3 standen is dit de juiste keuze om uw kolf avontuur mee te beginnen.

Borstkolf PRO
Het meest verkochte model beschikt als enige model over 4 modi’s. De kolf is ook ideaal voor ingetrokken tepels en verbeterde opbrengst. De opvangbak betreft 150ML.

Borstkolf MAX
Het meest anatomische model zorgt voor de juiste aansluiting en valt het minste op tijdens het kolven. Ideaal voor op het werk of onderweg. Net als de Borstkolf beschikt de MAX over 3 modi’s. De opvangbak betreft 130ML.

Hoe werkt een draadloze elektrische borstkolf?

Onze draadloze elektrische borstkolf werkt op een vergelijkbare manier als een standaard elektrische borstkolf, maar met het extra voordeel van mobiliteit en draadloos gebruik.

Kan ik een draadloze elektrische borstkolf gebruiken tijdens het reizen?

Absoluut! Onze draadloze elektrische borstkolven zijn ideaal voor moeders die onderweg zijn. Ze zijn compact, draagbaar en ontworpen voor gemakkelijk reizen.

Hoe weet ik welke kolf bij mij past?

Het is altijd lastig om zeker te weten of de kolf perfect voor je is. Lees je daarom goed in over de kolven, opzetstukjes, modi’s en unieke features van elke kolf. Zo is de voorbereiding optimaal en is de kans op een foute keuze het kleinst.

Hoe reinig ik de kolf?

Na aanschaf is jouw kolf eenvoudig te reinigen met warm/koud water of door middel van uitkoken in water voor 5 minuten. Wij raden af om de onderdelen in de vaatwasser te doen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het product?

We begrijpen dat het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Vulpes Goods® sta jij als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij je tot en met 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om het product te retourneren!

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 17.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun je deze de volgende werkdag verwachten. Bestellingen die tijdens het weekend worden geplaatst, worden op maandag verstuurd en kunnen op dinsdag worden geleverd. Houd er rekening mee dat dit geldt voor leveringen binnen Nederland. Voor meer informatie over verzending en levertijden kun je contact opnemen met onze klantenservice. We doen er alles aan om je bestelling snel en efficiënt bij je te krijgen, zodat je snel van de voordelen kunt genieten.