GRATIS VERZENDEN BINNEN NL & BE

ONTDEK DE WARMTE EN CONFORT VAN ONZE KACHELVENTILATOREN

30 DAGEN RETOUR TERMIJN

VIDEO OP LANDINGSPAGINA (7)

5/5 beoordelingen op 1.000 tevreden klanten

VERHOOG DE EFFICIËNTIE EN VERLAAG ENERGIEKOSTEN

Wil je je huis op een efficiënte manier verwarmen en geld besparen op je energierekening? Dan zijn onze ventilatoren de oplossing die je zoekt!

Geen batterijen of elektriciteit nodig

Duurzaam en bespaart energiekosten

Meer en sneller warmte binnenshuis

WAAROM DE KACHELVENTILATOR VAN VULPES?

planting

MILIEUVRIENDELIJK

Onze kachelventilator werkt volledig op de warmte van je kachel, waardoor je kosten bespaart en milieuvriendelijk bent.

shield

VEILIG

Onze kachelventilator is voorzien van ingebouwde bescherming tegen oververhitting, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke brandgevaarlijke situaties

kachel ven

EFFICIENTE VERWARMING

Onze geruisloze 5-bladige ventilator verspreidt 20% meer warmte in de ruimte, zodat je optimaal kunt genieten van een warm en comfortabel huis.

ventilator

5/5 beoordelingen op 1.000 tevreden klanten

Optimale Warmteverdeling voor een Comfortabel Huis

De ideale oplossing voor tijdens de koud en gure winterdagen.

Geen montage nodig

Voorzien van oververhittingsbescherming

Gelijkmatige warmteverdeling

De specialist in warmtekachels en warmte ventilatoren!

VERTROUWD DOOR MEER DAN 1.000 TEVREDEN KLANTEN

FAQ

Wat is een kachelventilator?

Een kachelventilator, ook wel bekend als een houtkachel ventilator, is een apparaat dat op de top van een kachel wordt geplaatst om de warme lucht efficiënt door de ruimte te verspreiden.

Hoe werkt een kachelventilator?

Een kachelventilator werkt door de warmte van de kachel te gebruiken om een stroom te genereren die de ventilatorbladen aandrijft. Hierdoor wordt warme lucht gelijkmatig de kamer in geblazen.

Zijn kachelventilatoren energiezuinig?

Ja, kachelventilatoren zijn over het algemeen energiezuinig omdat ze geen elektriciteit nodig hebben en werken op de warmte van de kachel. Ze helpen ook om de warmte-efficiëntie van de kachel te verbeteren, wat kan leiden tot energiebesparing.

Hoe onderhoud ik een kachelventilator?

Onze kachelventilatoren vereisen minimaal onderhoud. Af en toe schoonmaken en het smeren van de lagers is voldoende om ze goed te laten functioneren.

Zijn de elektrische kachels veilig?

Ja, onze elektrische kachels zijn veilig in gebruik. Onze moderne modellen zijn uitgerust met veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en kantelbeveiliging om risico’s te minimaliseren. Het is echter belangrijk om de handleiding goed door te lezen.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 17.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun je deze de volgende werkdag verwachten. Bestellingen die tijdens het weekend worden geplaatst, worden op maandag verstuurd en kunnen op dinsdag worden geleverd. Houd er rekening mee dat dit geldt voor leveringen binnen Nederland. Voor meer informatie over verzending en levertijden kun je contact opnemen met onze klantenservice. We doen er alles aan om je bestelling snel en efficiënt bij je te krijgen, zodat je snel van de voordelen kunt genieten.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het product of als het niet lijkt te werken zoals verwacht?

We begrijpen dat het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Vulpes Goods® sta jij als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij je tot en met 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om het product te retourneren!

Zijn kachelventilatoren lawaaierig?

Onze moderne kachelventilatoren zijn ontworpen om stil te werken. Ze produceren weinig tot geen storend geluid.

Is installatie ingewikkeld?

Nee, onze kachelventilatoren zijn eenvoudig te installeren. Ze worden meestal bovenop de kachel geplaatst, en er zijn geen complexe bedradingen of installatievereisten.