Gratis verzenden binnen NL & BE

Meer dan 10.000 tevreden klanten

30 dagen retour termijn

5/5 beoordelingen op 10.000 tevreden klanten

Geen last meer van stinkende, natte schoenen

Stap in het comfort met onze schoenendroger – Met onze schoenendroger droog je je schoenen met groot gemak, waardoor de kans op toename van bacteriën minimaal is.

Geen vieze geurtjes meer

Voor alle soorten (hand)schoenen

Snel, krachtig en veilig drogen

Waarom de schoenendroger van Vulpes?

stinkschoen

GEEN STINKENDE SCHOENEN IN HUIS

Met de unieke Ozone functie worden nare geuren en bacteriën geëlimineerd. Hierdoor blijven je schoenen ten alle tijden fris, hygiënisch en droog!

clock (1)

GEMAKKELIJK EN SNEL DROOG

Van sneakers tot laarzen en van laarzen tot hakken, het maakt niks uit. De meeste soorten schoenen zijn binnen 30 minuten droog, waarna je ze gewoon weer kunt gebruiken!

shoewet

NOOIT MEER NATTE SCHOENEN AANTREKKEN

Dankzij de timer die op de droger aanwezig is, kun je hem zodanig instellen dat je schoenen binnen een programma droog worden. Dankzij de timer verspil je ook geen onnodige energie.

VIDEO OP LANDINGSPAGINA (1)

5/5 beoordelingen op 10.000 tevreden klanten

Onze schoenendroger reinigt én droogt!

Met de verbeterde Vulpes Goods stap je dagelijks in frisse, droge schoenen – klaar voor jouw volgende sportieve avontuur!

Ozon + droog functie

Elke dag frisse schoenen!

Verlengt levensduur van schoenen

Inclusief 10 schoenen geurverfrissers t.w.v. 14,95 euro!

Vertrouwd door meer dan 10.000 trouwe klanten

FAQ

Mijn schoenen blijven nat

Hoe snel schoenen droog zijn is afhankelijk van het materiaal van de schoenen en hoe nat ze zijn. Als je schoenen extreem nat zijn, wring dan overtollig water uit voor het drogen met onze schoenendroger.

Mijn schoenen blijven stinken

Uit onze ervaring blijkt dat de geur in schoenen geleidelijk afneemt na herhaaldelijk reinigen en drogen met onze schoenendroger. Over het algemeen zien we een afname van 100% naar 20-40%, afhankelijk van hoe oud de schoenen zijn, het materiaal en de ernst van de geur. De omgevingsgeur in de ruimte waar de schoenen zich bevinden, verdwijnt echter volledig.

Maakt de Ozon stand geluid?

Ja, de ozon stand op onze schoendroger maakt inderdaad geluid. Het geluid wordt geproduceerd door de motor die verantwoordelijk is voor het verspreiden van ozon. De geluidsniveaus zijn echter over het algemeen laag en ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. De ozonstand is doorgaans effectief in zijn functie terwijl het minimale geluidshinder veroorzaakt, zodat je kunt genieten van frisse en droge schoenen zonder aanzienlijke overlast.

Wanneer gebruik ik de deo-ballen?

De deo-ballen kunnen naar eigen wens worden gebruikt, hetzij voorafgaand aan het drogen van de schoenen, hetzij erna. Het is echter belangrijk op te merken dat de deo-ballen niet gelijktijdig met het drogen moeten worden gebruikt.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het product?

We begrijpen dat het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Vulpes Goods® sta jij als klant centraal, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij je tot en met 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om het product te retourneren!

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 17.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun je deze de volgende werkdag verwachten. Bestellingen die tijdens het weekend worden geplaatst, worden op maandag verstuurd en kunnen op dinsdag worden geleverd. Houd er rekening mee dat dit geldt voor leveringen binnen Nederland. Voor meer informatie over verzending en levertijden kun je contact opnemen met onze klantenservice. We doen er alles aan om je bestelling snel en efficiënt bij je te krijgen, zodat je snel van de voordelen kunt genieten.