ACTIEVOORWAARDEN

”WIN EEN JAAR LANG GRATIS MOEDERMELK BEWAARZAKJES” – VULPES GOODS

• De ‘Win een jaar lang gratis moedermelk bewaarzakjes actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Meta (Instagram & Facebook)

• Deelname – Deze actie is voor deelnemers in Nederland en België van 18 jaar of ouder. Indien je onder de 18 jaar bent dien je aantoonbare toestemming te hebben van je ouders of voogd om mee te doen. Om mee te kunnen doen aan deze actie dien je in het bezit te zijn van een geldig e-mailadres. De enige manier van deelname is digitaal, door middel van het invullen van het formulier. Alle website gebruikers die zich gedurende de actieperiode zoals hieronder genoemd hebben aangemeld voor de ‘Win een jaar lang gratis moedermelk bewaarzakjes actie’ zullen aangemerkt worden als “Deelnemer”.

• Deelname – De deelname is gratis. Om in aanmerking te komen om een prijs te winnen, dient de deelnemer een geldig facebook en/of instagram account te hebben. Tevens gaan zij akkoord met de (privacy) voorwaarden wanneer zij deelnemen aan de actie.

• Prijs – Win een jaar lang gratis Moedermelk zakjes tot een totale verkoopwaarde van €825,- (2920 stuks)

• Winnaar – Uit de deelnemers van deze actie die in aanmerking komen om een prijs te winnen wordt door Vulpes Goods geselecteerd. Elke deelnemer komt slechts éénmaal in aanmerking voor de prijs. Vulpes Goods laat via Instagram weten wie de winnaar is en contacteert de winnaar via de e-mail. Deze prijs onder deze actie is strikt persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of enige andere compensatie.

• Voorwaarde – De organisator behoudt zich het recht voor om de winactievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of de winactie te annuleren indien nodig.