Reviews

4,9
Gebaseerd op 550 beoordelingen
1-5 van 550 beoordelingen
  1. Goede lamp en doet wat het beloofd. Gebruik het zelf op mijn slaapkamer en sindsdien geen muggenbulten meer. Werkt goed op zonne energie maar in de kamer gebruik ik af en toe de stekker om hem op te laden.

  2. Enorme verkoeling echt heerlijk

  3. De nekventilator werkt enorm verkoelend, fijne wind rondom je nek en het koelingspaneel is echt ideaal!

  4. Product voldoet aan de verwachting, een openbaring is het kolven met vrije handen! Zoals ik ook al bij de bedrijfsbeoordeling heb medegedeeld helpen ze je heel graag als je advies of hulp nodig hebt. Mijn pakketje was vertraagd maar na een belletje met vulpes hadden ze het al snel voor me opgelost. Voelt allemaal erg persoonlijk en vertrouwd aan. Ga zo door!

  5. Als moeder is het erg belangrijk dat de kolf comfortabel is en gemakkelijk in gebruik is. Na veel goede verhalen gehoord te hebben over de Vulpes borstkolven toch maar een poging gewaagd. En daar nog geen moment spijt van gehad! Ik gebruik de kolf nu al maanden en werkt nog als nieuw. In t begin moet je even goed uitvogelen welk opzetstukje goed is voor je tepelmaat en dan doet de pomp al het werk voor je. Ik kolf gemakkelijk op werk en gedurende andere bezigheden zoals koken of tv kijken. Ik raad de kolf dan ook aan, niet twijfelen als moeder. Het geeft je veel ruimte en vrijheid en dat voor een degelijke prijs.

In de spotlight!
Deze aanbiedingen wil je niet missen

Bekijk alle aanbiedingen